Table Stars the Battle 2020

LET OP: Table Stars the Battle 2020 krijgt een andere opzet, datum en locatie. Meer informatie hierover lees je in dit nieuwsbericht. Zodra er meer informatie bekend is wordt de website tekst aangepast. 

De NTTB organiseert jaarlijks de landelijke finale van het basisscholenkampioenschap onder de naam: Table Stars the Battle. Dit grootse evenement vindt plaats tijdens de NK tafeltennis in Zwolle (Sportcentrum Landstede). De NTTB heeft daar de beschikking over een grote breedtesporthal waarin 40 tafels staan opgesteld. Vanuit het hele land komen schoolteams tezamen om de strijd aan te gaan met andere scholen en daarbij natuurlijk een fantastische dag te beleven.  

Verenigingen die een lokaal basisscholenkampioenschap organiseren krijgen de mogelijkheid om hun winnende schoolteam aan te melden voor de landelijke finale. Let op: Het kan zijn dat de opzet van een lokaal basisscholenkampioenschap afwijkt van de opzet van de landelijke finale.  Kijk dus goed naar de toernooiregels van de landelijke finale en houdt hier rekening mee, zo voorkom je teleurstellingen.  

<hier verschijnt op 1 oktober het inschrijfformulier>

Inschrijven
Je kunt meerdere schoolteams inschrijven, let er op dat je enkele gegevens paraat hebt zoals: voor + achternaam van spelers, in welke groep zij zitten, jongen/meisje, lid nttb of niet lid, shirtmaat en naam van de begeleiders. Lees voor het opgeven van een team de voorwaarden om deel te nemen goed door.

Plek reserveren
Indien je wel wilt deelnemen met een team maar nog niet alle gegevens zoals namen en shirtmaten hebt, stuur dan een e-mail naar groot@tafeltennis.nl en reserveer een plek voor de landelijke finale.    

Teams én categorieën
Een schoolteam bestaat uit een team van 2 spelers afkomstig van dezelfde basisschool. Er zijn 4 categorieën: Jongens 7/8, Jongens 5/6, Meisjes 7/8 en Meisjes 5/6. 

Adresgegevens van Landstede Sportcentrum
Hogeland 10, 8024 AZ Zwolle