Programma Tafeltenniskamp

Allereerst wordt er natuurlijk dagelijks getafeltennist! Onder leiding van gediplomeerde trainers krijgen de deelnemers professionele ondersteuning in het verbeteren van de tafeltennisvaardigheden. Bovendien komt er ook een bondscoach om een clinic te verzorgen.

Sport- en Spelactiviteiten
Naast de tafeltennisaccommodatie ligt een prachtig voetbalveld dat geheel tot onze beschikking staat. Daar worden gave sport- en spelactiviteiten georganiseerd!

Clinic van een Special Guest
Ieder jaar komt er een special guest naar Venray toe om daar de deelnemers te voorzien van een leuke en leerzame clinic. In het verleden zijn er al diverse bondscoaches en eredivisietoppers die een clinic verzorgd hebben, de meest recente special guest was meervoudig parralympisch kampioene Kelly van Zon.
Klik hier om een filmpje te bekijken dat Peel & Maas tv tijdens het NTTB tafeltenniskamp heeft opgenomen

Zwemmen
In het programma is ook een dagdeel zwemmen opgenomen, lekker ontspannen in het bubbelbad of drijven in het golfslagbad.

Avondprogramma
Na een heerlijke maaltijd en terugkomst bij de slaapvertrekken wordt er elke avond een leuke activiteit georganiseerd. Een aantal activiteiten zijn bij de slaapvertrekken zelf en een aantal worden in het bos gehouden. Eén van de avonden is er bijvoorbeeld een dropping in het bos met eigen groepje en begeleider. Zoek de weg maar terug in het donker... En wat is nou een kamp zonder bonte avond en disco? Al met al een week om nooit meer te vergeten!