10 januari 2019

Workshop Paratafeltennis op Revalidatiecentrum 2019 bij Rijndam succesvol!

 Op woensdag 9 januari 2019 heeft op Revalidatiecentrum Rijndam Rotterdam de eerste workshop Paratafeltennis van 2019 plaatsgevonden. Dankzij extra financiële steun organiseren we dit jaar tal van workshops en clinics op revalidatiecentra en speciaal onderwijs. Doel is de lokale samenwerking tussen de organisaties en de vereniging te versterken en kennis uit te wisselen tussen de tafeltennistrainers/begeleiders en de beroepskrachten vanuit het onderwijs of de zorg (o.a. fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sportcoaches).

Workshopleiders Saskia Meijer en Marit Martens Scheers behandelden zowel de theorie als de praktijk. Daarmee ontstaat een waardevolle workshop waar de professionals dagelijks mee aan de slag kunnen. Tafeltennis maakt structureel onderdeel uit van het aanbod op het revalidatiecentrum Rijndam. Om die reden ontvingen zij een startpakket van de Tafeltennisbond, met daarin hulpmiddelen, verschillende type ballen, normale tafeltennisbatjes en Push-Pong batjes.

De volgende workshop Paratafeltennis staat gepland op 31 januari, op revalidatiecentrum de Hoogstraat in Utrecht. Opgeven kan nog steeds (klik hier). Deelname is gratis voor NTTB leden en kost €10 voor niet-leden.

Samenwerking tussen jouw vereniging en de Tafeltennisbond
De Tafeltennisbond zoekt de samenwerking met verenigingen. Heeft jouw vereniging contacten met het speciaal onderwijs of en revalidatiecentrum en staat jouw vereniging ook open voor samenwerking? Neem dan contact op met coördinator van de workshops en activiteiten, Saskia Meijer, en vraag wat de mogelijkheden voor jouw vereniging zijn.