08 januari 2019

Volg de opleiding Toernooileider 2

Wil jij als speler dat een toernooi soepel verloopt en dat je ongeacht de resultaten na afloop met een goed gevoel naar huis gaat? Dat valt of staat bij een goede organisatie met enthousiaste en bekwame vrijwilligers die de wedstrijdleider ondersteunen. Als Toernooileider 2 kun jij diegene zijn die zorgt voor de organisatie van een leuk toernooi bij jouw club. Volg deze online-opleiding!

Na de online-opleiding Toernooileider 2 kun je zelfstandig kleine toernooien (bij je eigen vereniging) organiseren en kun je bij grote toernooien een Toernooileider 3 assisteren met de expertise die je hebt verkregen. Ook leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat iedereen met dat goede gevoel aan het eind van de dag naar huis gaat.
 
Wat moet je doen?
Om de opleiding tot een goed eind te brengen moet je op vijf fronten actief zijn:
1. Je gaat zelf de map met informatie doornemen
2. Je gaat een evenement bijwonen waar je kunt meekijken en vragen kunt stellen
3. Je gaat vragen beantwoorden en een oefentoernooi organiseren
4. Je gaat oefenen in de praktijk tijdens een toernooi bij je eigen vereniging
5. Je maakt een Proeve van Bekwaamheid (PVB), het examen
 
3 maanden
Voor de opleiding Toernooileider 2 krijg je maximaal 3 maanden de tijd om het diploma te behalen. De kosten voor de opleiding Toernooileider 2 bedragen €50,00 en via de webshop kan men zich aanmelden voor de online-opleiding. Hierna krijg je binnen enkele werkdagen je inloggegevens voor de Elektronische Leer Omgeving. Als je je diploma hebt behaald, kun je hierna wellicht doorstromen naar de opleiding Toernooileider 3. Als eindverantwoordelijke voor alle zaken betreffende de organisatie, mensen, materialen en financiën is de Toernooileider 3 het aanspreekpunt en weet hij waarover hij met de Bondsvertegenwoordiger moet communiceren.