07 februari 2019

Doe met een schoolteam mee aan de landelijke finale van Table Stars the Battle

De Tafeltennisbond doet een oproep aan verenigingen om met een schoolteam deel te nemen aan de landelijke finale dat op zondag 3 maart in Zwolle plaats vindt. Het is een unieke ervaring voor de kinderen en versterkt de band met de basisschool. Inschrijven kan nog tot 17 februari!

  • Direct inschrijven? Klik dan hier.
  • Wil je wel deelnemen maar heb je nog geen concrete teamsamenstellingen neem dan contact op met de organisatie.
  • Meer informatie over de landelijke finale vind je hier.

Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes van school op stap naar Zwolle, voor veel van de deelnemers is het echt een ontzettend tof uitstapje dat ze nooit meer gaan vergeten. Deelnemen met een schoolteam aan de landelijke finale is positief voor de promotie van de tafeltennissport in je eigen omgeving. Het versterkt de band met de basisschool en kan stimulerend werken naar de gemeente toe. Bovendien kan het ook direct ledenwinst opleveren, ieder jaar zijn er verenigingen die er direct leden aan over houden.

Topwedstrijden van de beste spelers uit Nederland
De landelijke finale van het basisscholenkampioenschap wordt gelijktijdig met de NK Tafeltennis georganiseerd waardoor alle deelnemers ook tafeltenniswedstrijden van hoogstaand niveau kunnen meemaken. Een mooi event met breedtesport en topsport!

Side-events: demonstratie MJ Tafeltennis én tafeltennisspeeltuin
Ook zijn de heren van MJ Tafeltennis weer aanwezig om een demonstratie te verzorgen. Deze tafeltennisacrobaten laten zien hoe leuk tafeltennis wel niet is en wat je allemaal kunt doen met een tafeltennisballetje. Ook is er een ‘’tafeltennisspeeltuin’’ verzorgd door de landelijke tafeltennisbond waarbij iedereen (ook meegereisde broertjes en zusjes) tafeltennisspelletjes kan komen spelen. Daag bijvoorbeeld de tafeltennisrobot uit of bekijk hoe hard je kunt smashen!

Al met al een écht dagje uit! Bovendien ontvangen alle deelnemers een goodiebag met daarin o.a. een gaaf aandenken aan de landelijke finale, het Table Stars the Battle T-shirt gesponsord door TT-sport.